HR-leasing

HR-leasing

Osa vuokratyöpaikoistamme edellyttää alan koulutusta ja työkokemusta ja voivat luonteeltaan olla vaativiakin ammattitehtäviä, koska moni asiakasyrityksemme käyttää vuokratyötä rekrytointikanavana. Tällöin pyrimme hakijoiden joukosta löytämään kuhunkin yritykseen juuri sen oikean työntekijän, joka pystyy sitoutumaan työhön ja työsuhteeseen pitkäksikin aikaa. Määräaikaisen työsuhteen jatkoksi asiakasyritys voi siirtää työntekijämme omille kirjoilleen heti sopivan tilaisuuden tullen.

Ja osa meidän vuokratyöpaikoistamme ovat erilaisia sesonki- tai kesätöitä tai muunlaisia määräaikaisia tehtäviä. Tällöin välttämättä ei ole niin vaativia hakukriteerejä koulutuksen tai työkokemuksen suhteen. Tällaiset sesonki- tai kesätyöt ovat kuitenkin loistava tapa päästä kiinni joko itselle aivan uuteen alaan tai tutustua itseä kiinnostavan yrityksen työtehtäviin ja saada samalla ns. jalkaa oven väliin.

Työsuhteissamme noudatetaan aina asiakasyrityksemme työehtosopimusta sekä yleistä työlainsäädäntöä. Kukin työntekijäämme työskentelee vain yhdessä asiakasyrityksessämme ja työvuorot pyritään sopimaan hyvissä ajoin ennakolta. Kauttamme hoituu työterveyspalvelut ja palkka maksetaan asiakasyrityksemme palkanmaksujaksojen mukaisesti. Tervetuloa meille töihin!