Vuokratyö

Vuokratyö

Vuokratyö tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja

Vuokratyösuhteessa on mahdollisuus työskentelyn kautta päästä kiinni kiinnostavaan yritykseen tai toimialaan.

Henkilöstövuokraus voi antaa oivan tilaisuuden lisäansioihin. Opiskelijat voivat suorittaa lyhyempiä tai pidempiä opintojaksoja oppisopimuksella.

Vuokratyössä noudatetaan aina asiakasyrityksen työehtosopimusta ja yleistä työlainsäädäntöä. Tilipussin saat asiakasyrityksen palkkarytmin mukaan. Jos arvelet, että ”vain vuokratyöntekijänä” häviät palkassa, niin ole huoleti, HR Mentorin palkanlaskija-Kirsi maksaa varmasti sen mitä on sovittukin. Työterveyspalvelut ja vakuutuksetkin on hoidettu asiaankuuluvalla tavalla. Mehiläisen työterveyshuoltoon pääset tutustumaan tästä.

Henkilöstöetuja HR Mentorin työntekijöille

HR Mentor Oy:n työntekijänä saat hyödynnettyä lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja Sisärinki henkilöstöetuohjelmamme kautta – jos nyt ei varsinaisesti muilta piilossa, niin pikkuisen poikkeuksellisesti kuitenkin.

Etuja löytyy niin kotiin, vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin kuin autoiluunkin. Lisäksi on kuukausittain vaihtuvia kampanjoita ja arvontoja. Saat kolme viikon välein kampanjakirjeen sähköpostiisi.

Suurin osa eduista toimii alennuskoodin kautta eduntarjoajan verkkokaupassa. Alennuskoodit löydät ohjelman etukorteista. Lisäksi käytössäsi on henkilökohtainen jäsenkortti, jota vilauttamalla saat etuja erikseen mainituissa liikkeissä ja ravintoloissa. Sisärinkiedut toteutetaan yhteistyössä KPY Novapoliksen verkostokumppaneiden kanssa.

Tervetuloa HR Mentorin työntekijäksi!