HR-rekrytointi

HR-rekrytointi

Jokainen rekrytointi on asiakkaillemme merkittävä taloudellinen ja toiminnallinen panostus. Haluamme, että asiakkaamme saa panostukselleen täyden vastineen.

Hoidamme rekrytointiprosessit asiakasyrityksemme nimissä. Huolehdimme mm. asiakkaamme työnantajamielikuvasta prosessin alusta loppuun saakka sekä tiedonkulusta läpi rekrytoinnin. Tunnemme erilaiset hakustrategiat ja -kanavat. Suunnittelemme jokaiseen rekrytointiprosessiin perinteisten rekrytointi-ilmoitusten lisäksi räätälöidyt ja oikein kohdennetut kampanjat ja infotilaisuudet. Asiakkaanamme saat meiltä paikallisen asiantutijapalvelun ja ylläpitämämme laajan yhteistyöverkoston.

Tarjoamme asiakkaillemme juuri sellaisen rekrytoinnin tuen, kuin kulloinkin tarvitaan. Voimme hoitaa prosessista vain osan esimerkiksi hakemusten vastaanoton ja haastattelut tai prosessin kokonaisvaltaisesti. Henkilöt voivat rekrytoitua suoraan asiakkaamme palkkalistoille tai työllistyä aluksi HR-leasing palvelumme kautta. Tarvittaessa saat meiltä myös henkilöarvioinnit rekrytointipäätöksen tueksi.