HR-REKRYKOULUTUS

HR-REKRYKOULUTUS

RekrykoulutusEi oppi ojaan kaada, niinkuin sanotaan. Hyvin pohdittu koulutuskokonaisuus motivoi ja innostaa työntekijäehdokkaita. Sopiva määrä teoriaa yhdistettynä käytännön työtehtäviin helpottaa uuden työntekijän sopeutumista talon tapoihin ja tehtäviin.

Meidän tehtävä on kartoittaa ja tunnistaa työntekijäehdokkaiden valmiuksia ja asennetta, sekä uuden oppimiseen että varsinaisen työn tekemiseen. 

Koulutuskokonaisuuden suunnittelu tehdään yhteistyössä yritysasiakkaan ja valitun kouluttajan kanssa, aina työntekijäehdokkaiden valmiudet huomioiden. Päätavoitteemme on työllistää opiskelijat koulutusjakson jälkeen.

HR-rekrytointikoulutus on suunnattu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille. Koulutusohjelmat ovat työhallinnon tukemia työvoimakoulutuksia, joissa yritykset ovat tiiviisti mukana hakijoiden valintaprosessissa sekä ohjelman toteutuksessa tarjoamalla työssäoppijoille työpaikat. Teemme tiiviisti yhteistyötä TE-toimistojen ja paikallisen ELY-keskuksen kanssa.

Lisätietoa: Päivi Savolainen 050 555 9127paivi.savolainen@hrmentor.fi