HR-valmennukset

HR-valmennukset

Työnantaja voi joutua tilanteeseen, jossa henkilöstöä on vähennettävä. Autamme työnantajaa hoitamaan tilanteen ammattitaitoisesti ja henkilöstöä kunnioittaen. Vahvan paikallisen työmarkkinatuntemuksemme ansiosta omaamme kokonaisvaltaisen näkymän siihen, millaisia uudelleen työllistymisen vaihtoehtoja työntekijöille on tarjolla.

Uusi muutosturvalaki astui voimaan 1.1.2017. Työnantajalla on nyt velvollisuus tarjota irtisanottaville työntekijöilleen uudelleentyöllistymistä tukevaa valmennusta tai koulutusta.

HR-valmennus on muutostilanteessa oleville työntekijöille henkilökohtainen palvelu. Valmennukseen kuuluu mm. omien ammatillisten tavoitteiden pohdinta, oman osaamisalueen, vahvuuksien ja kehitystarpeiden tunnistaminen, oman viestinnän merkitys haastatteluissa ja työhakemuksessa, työhakemuksen ja cv:n päivittäminen, tutustuminen erilaisiin työnhakukanaviin sekä uudelleensijoittumissuunnitelman laatiminen.

Lisäksi tarjoamme erilaisille työllistymishankkeille Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella räätälöityjä työnhakuinfoja hankkeen asiakkaille.

Lisätietoja: Mervi Okkonen 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi