Miksi HR Mentor

Meitä on helppo lähestyä

HR Mentor Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijakumppani, jolla on kyky löytää aina paras ratkaisu henkilöstö- ja työllistymistilanteissa Itä-Suomen alueella.

Olemme panostaneet yhteistyössä PunaMusta Oy:n kanssa toimitilojemme viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen. Olet lämpimästi tervetullut KPY Novapolis Oy:n tiloissa sijaitsevaan toimistoomme osoitteessa Viestikatu 7 B, 5. krs, 70600 Kuopio. Soita meille: 050 555 9127/Päivi tai 050 555 9128/Mervi ja sovitaan tapaaminen!

Joensuun toimistomme sijaitsee Tiedepuistossa, Länsikatu 15, 80110 Joensuu. Soita Villelle: 050 323 8432 tai Jukalle: 050 300 7223 ja sovi tapaaminen!

“Olen empaattinen ja analyyttinen rekrytoija. Työniloani on se, että saan ottaa huomioon ihmisten tarpeita työelämässä ja viedä asioita eteenpäin! Olen aina hakeutunut ammattiin, missä voin auttaa, joten olen toiminut rekrytointityön lisäksi myös aikaisemmin työhönvalmentajana ja ammatillisena kuntoutusohjaajana. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on minulle kaiken A ja O! Arvostan selkeää organisaatiota, jatkuvuutta ja turvallisuutta, siksi olen mentorilainen!”
-Mervi Okkonen-

“Olen energinen ja sinnikäs asiakaspalvelija. Pidän haasteista ja etsin niihin nopeasti luovan ja yksilöllisen ratkaisun. Mottonani on ollut jo vuosia ”Jos tavoite on riittävän kunnianhimoinen, epäonnistuminenkin tuottaa kelpo tuloksen.” Olipa siis kyse henkilö- tai yritysasiakkaasta tavoitteenani on heidän menestyminen, siksi olen mentorilainen!”
-Päivi Savolainen-

“Olen asiakkaidemme mielestä luotettava, avoin, rehellinen, ystävällinen ja iloinen. Omaan vankan kokemuksen palkanlaskennasta ja numeroiden kanssa pelaaminen onkin intohimoni. Olen tunnollinen ja tarkka ja sillä samalla linjalla jatkan työntekijöidemme ja asiakkaidemme parhaaksi myös mentorilaisena! Palkkojen ja laskujen oikeellisuus on minulle kunnia-asia.”
-Kirsi Tikkanen-

“Olen asiakaslähtöinen, maanläheinen ja helposti lähestyttävä persoona. Tavoitteena on aina päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kaikkien osapuolten toiveet huomioiden. Tekemiseni on päämäärätietoista sekä tavoitteellista, joka juontaa juurensa urheilutaustastani. Henkilöstöpalvelualalla olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien.” 
-Ville Väänänen-

“Olen sitkeä ja pitkäjänteinen asiakassuhteissani. Tavoitteenani on kehittää asiakkuuksiamme kumppanuutta kohti, joka hyödyttää kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla. Olen helposti lähestyttävä ja minulla on pitkä kokemus HR-alasta, siksi olen mentorilainen.”
-Jukka Väisänen-

TEKEMISTÄMME OHJAAVAT ASIAKASLUPAUKSEMME: