Miksi HR Mentor

Meitä on helppo lähestyä

HR Mentor Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijakumppani, jolla on kyky löytää aina paras ratkaisu henkilöstö- ja työllistymistilanteissa Itä-Suomen alueella.

Olemme panostaneet yhteistyössä PunaMusta Oy:n kanssa toimitilojemme viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen. Olet lämpimästi tervetullut KPY Novapolis Oy:n tiloissa sijaitsevaan toimistoomme osoitteessa Viestikatu 7 B, 5. krs, 70600 Kuopio. Soita meille: 050 555 9127/Päivi tai 050 555 9128/Mervi ja sovitaan tapaaminen!

“Olen empaattinen ja analyyttinen rekrytoija. Työniloani on se, että saan ottaa huomioon ihmisten tarpeita työelämässä ja viedä asioita eteenpäin! Olen aina hakeutunut ammattiin, missä voin auttaa, joten olen toiminut rekrytointityön lisäksi myös aikaisemmin työhönvalmentajana ja ammatillisena kuntoutusohjaajana. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on minulle kaiken A ja O! Huolellisena ja käytännöllisenä ihmisenä arvostan selkeää organisaatiota, jatkuvuutta ja turvallisuutta, siksi olen mentorilainen!”
-Mervi Okkonen-

“Olen energinen ja sinnikäs asiakaspalvelija. Pidän haasteista ja etsin niihin nopeasti luovan ja yksilöllisen ratkaisun. Mottonani on ollut jo vuosia ”Jos tavoite on riittävän kunnianhimoinen, epäonnistuminenkin tuottaa kelpo tuloksen.” Olipa siis kyse henkilö- tai yritysasiakkaasta tavoitteenani on heidän menestyminen, siksi olen mentorilainen!”
-Päivi Savolainen-

“Olen asiakkaidemme mielestä luotettava, avoin, rehellinen, ystävällinen ja iloinen. Omaan vankan kokemuksen palkanlaskennasta ja numeroiden kanssa pelaaminen onkin intohimoni. Olen tunnollinen ja tarkka ja sillä samalla linjalla jatkan työntekijöidemme ja asiakkaidemme parhaaksi myös mentorilaisena! Palkkojen ja laskujen oikeellisuus on minulle kunnia-asia.”
-Kirsi Tikkanen-

TEKEMISTÄMME OHJAAVAT ASIAKASLUPAUKSEMME: