Miksi HR Mentor

Meitä on helppo lähestyä

Haluaisimme olla rennoin henkilöstöpalvelualan asiantuntijakumppani Itä-Suomessa, kuitenkin ammattitaidon tuoman kokemuksen myötä panostamme ehdottoman tarkkaan työnjälkeen. Asiakasyrityksemme, työnhakijamme ja -tekijämme ovat meille kuninkaallisessa asemassa.

Palvelemme sinua nopeasti reagoiden, rehellisesti ja vankalla ammattitaidolla!

Tavoitteena on pitkä yhteistyö ja yhteinen menestys.

Panostamme viestintään ja ammattitaitoiseen, inhimilliseen palveluun.

“Olen empaattinen ja analyyttinen rekrytoija. Työniloa on, että saan ottaa huomioon ihmisten tarpeita työelämässä ja viedä asioita eteenpäin! Olen aina hakeutunut ammattiin, missä voin auttaa. Aikaisemmin olen toiminut rekrytointityön lisäksi mm. työhönvalmentajana ja ammatillisena kuntoutusohjaajana. Asiakaslähtöinen ajattelutapa on minulle kaiken A ja O,  siksi olen mentorilainen!”
-Mervi Okkonen-

“Olen energinen ja sinnikäs asiakaspalvelija. Pidän haasteista ja etsin niihin nopeasti luovan ja yksilöllisen ratkaisun. Mottonani on ollut jo vuosia ”Jos tavoite on riittävän kunnianhimoinen, epäonnistuminenkin tuottaa kelpo tuloksen.” Olipa siis kyse henkilö- tai yritysasiakkaasta tavoitteenani on heidän menestyminen, siksi olen mentorilainen!”
-Päivi Savolainen-

“Olen asiakkaidemme mielestä luotettava, avoin, rehellinen, ystävällinen ja iloinen. Omaan vankan kokemuksen palkanlaskennasta ja numeroiden kanssa pelaaminen onkin intohimoni. Olen tunnollinen ja tarkka ja sillä samalla linjalla jatkan työntekijöidemme ja asiakkaidemme parhaaksi myös mentorilaisena! Palkkojen ja laskujen oikeellisuus on minulle kunnia-asia.”
-Kirsi Tikkanen-

“Olen asiakaslähtöinen, maanläheinen ja helposti lähestyttävä persoona. Tavoitteena on aina päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kaikkien osapuolten toiveet huomioiden. Tekemiseni on päämäärätietoista sekä tavoitteellista, joka juontaa juurensa urheilutaustastani. Henkilöstöpalvelualalla olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien.” 
-Ville Väänänen-

 

TEKEMISTÄMME OHJAAVAT ASIAKASLUPAUKSEMME: