Automaalari / Kuopio

Automaalari / Kuopio

Automaalaamo Töhönen Oy on kuopiolainen automaalaus- ja kolarikorjauspalveluita tarjoava yritys.  Käsittelemme n. 150 autoa kuukaudessa ja palveluksessamme on vakituisesti 13 alan ammattilaista. 

Lisätietoja saat https://www.automaalaamokuopio.fi/ 

Nyt haemme heille Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen kokenutta automaalaria. Valitun henkilön työsuhde alkaa suoraan Automaalaamo Töhönen Oy:n kirjoilla.

Työtehtävät sisältävät kaikki automaalaukseen liittyvät työt, pohjatöistä pintamaalaukseen. Katsomme eduksi kokemuksen Cabas -järjestelmästä. 

Tule työskentelemään menestyksekkääseen, kasvavaan yritykseen. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joustavan työnantajan, nykyaikaiset työvälineet, viihtyisän työympäristön sekä työyhteisön, jossa on hyvä olla. Yritys kouluttaa jatkuvasti työntekijöitään ja lisäksi tukenasi on osaava tiimi ja kokenut työnjohto.

Täytä hakemus, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Aloitamme esihaastattelut jo haun edetessä. Työt alkavat asiakasyrityksemme kirjoilla sopimuksen mukaan.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 16.09.2021

Haku päättyy: 30.09.2021

Paikkoja: 1 kpl