Elintarviketyöntekijä / Kuopio

Elintarviketyöntekijä / Kuopio

Kasvis Galleria Oy on vuonna 1995 perustettu kasvisruokatalo, jonka asiakkaina ovat vähittäiskaupat ja ammattikeittiöt. Kasvis Galleria Oy:n johtotähtenä on toiminnan tinkimätön laadukkuus, erityisesti tuotteiden, turvallisuuden ja toimitusvarmuuden osalta. Kasvis Galleria Oy valmistaa maistuvia ja terveellisiä tuotteita helpottamaan arkea, aitoja makuja pääasiassa kotimaisista kasviksista sekä HoReCaan että vähittäiskauppaan.
Kasvis Galleria tuo makua elämääsi!

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen!

Elintarviketyöntekijöitä pakkaamoon 

Työtehtävään kuuluu mm. pakkauslinjalla toimimisen ohella laadunvalvontaa ja rahtikirjojen sekä lähetyslistojen laadintaa. Edellytämme hygieniapassia ja valmiutta oppia toimimaan koneiden, laitteiden ja pakkauslinjastojen parissa. Elintarvikealan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi.

Elintarviketyöntekijöitä tuotantoon

Työtehtävään kuuluu mm. kasvismassojen, -soseiden ja -keittojen valmistus sekä kypsennys ja annostus. Edellytämme elintarvikealan koulutusta ja valmiutta oppia toimimaan koneiden ja laitteiden parissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-/toukokuussa ja jatkuvat ainakin joulukuulle saakka. Valittavilla henkilöillä täytyy olla valmius työskennellä myös 3-vuorossa.

Lisätiedot ja hakemukset HR Mentor Oy:n kautta.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Määräaikainen

Haku alkoi: 12.04.2021

Haku päättyy: 25.04.2021

Paikkoja: 5 kpl