Elintarviketyöntekijä / Kuopio

Elintarviketyöntekijä / Kuopio

Kasvisgallerian toiminta alkoi vuonna 1992 Peltolan perheen maatilalla Kuopion Vehmasmäessä. Yrityksen kasvaessa ja vuosien kuluessa maatilan tarjoamat tilat jäivät auttamatta pieniksi, jolloin oli luontevaa siirtyä Leväsen tuotantotiloihin. Osaksi Juustoportti-konsernia Kasvisgalleria liittyi vuonna 2010. Samana vuonna tehtiin suuria investointeja tuotantolinjoihin. Nykyään herkullisten kasvisruokien parissa työskentelee noin 30 ruoka-alan ammattilaista, sesonkien aikana väkimäärä jopa tuplaantuu. Kasvisgalleria on tunnettu herkullisista tuotteistaan, sekä innovatiivisesta tuotekehityksestään läpi Suomen.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan sekä hyvän perehdytyksen!

Elintarviketyöntekijöitä pakkaamoon 

Työtehtävään kuuluu mm. pakkauslinjalla toimimisen ohella laadunvalvontaa ja rahtikirjojen sekä lähetyslistojen laadintaa. Edellytämme hygieniapassia ja valmiutta oppia toimimaan koneiden, laitteiden ja pakkauslinjastojen parissa. Elintarvikealan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi.

Elintarviketyöntekijöitä tuotantoon

Työtehtävään kuuluu mm. kasvismassojen, -soseiden ja -keittojen valmistus sekä kypsennys ja annostus. Edellytämme elintarvikealan koulutusta ja valmiutta oppia toimimaan koneiden ja laitteiden parissa.

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin joulukuulle saakka. Työaika 24-40 h/viikko. Mahdollisuus tehdä siis osa-aikaisesti, esim. opiskelujen ohella tai kokoaikaisesti, joko 2- tai 3-vuorotyönä.

Lisätiedot: Mervi Okkonen, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Määräaikainen

Haku alkoi: 01.09.2021

Haku päättyy: 19.09.2021

Paikkoja: 5 kpl