Graafinen suunnittelija / taittaja

Graafinen suunnittelija / taittaja

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme graafista suunnittelijaa / taittajaa.

Pääasialliset tehtävät on sanomalehti-ilmoitusten valmistus sekä graafinen suunnittelu. Kokemus digitaalisten mainosbannereiden teosta katsotaan eduksi.

Työ alkaa 8.11.2021 määräaikaisella työsuhteella vuoden loppuun saakka. Työn on mahdollista jatkua sen jälkeen osa-aikaisena, vaihtelevine tuntimäärineen.

Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja projektien aikatauluissa pysymistä.

Hallittava Adobe Creative Cloud-ohjelmista ainakin InDesign, Photoshop ja Illustrator -ohjelmien käyttö taittotöihin, niin printti- kuin verkkoaineistojenkin valmistuksen kannalta. Työssä joutuu mahdollisesti omaksumaan erilaisia aineistonhallintaan ja työnkulkuihin liittyviä ohjelmistoja. Suureksi eduksi katsotaan html5, javascript ym. verkkosivu-osaamista, mutta nämä eivät ole välttämättömiä.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Ville Väänäseltä, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 14.10.2021

Haku päättyy: 31.10.2021

Paikkoja: 1 kpl