Hinausautonkuljettaja / Kuopio

Hinausautonkuljettaja / Kuopio

Etsimme asiakkaallemme Pohjois-Savon alueelle hinausautonkuljettajia viikonlopputöihin, sekä hakijan tilanteen huomioiden myös lisäksi lomatuurauksiin ja kiireavuksi.

Ns. viikonloppukuljettajan työtä tehdään vain viikonloppuna eli lauantaisin ja sunnuntaisin 8 h/pv, klo 10-18, muu aika on varallaoloa. Päivystyksen ajalta maksetaan korvaus ja lisäksi normaali tuntipalkka aina vähintään 3 tunnin ajalta, mikäli päivystysaikana tulee keikka + muut mahdolliset lisät. Alustavasti työnkierto on suunniteltu niin, että joka toinen viikonloppu on vapaa.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään C-luokan ajo-oikeutta, voimassa olevaa kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä, sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus hinaustehtävistä tai kuorma-autonkuljettajan tehtävistä. Työntekijän tulisi asua kohtuullisen matkan (n.30 km) päässä Kuopion asemapaikalta, jotta päivystystyötä on mahdollista tehdä riittävän nopealla vasteajalla.

Lisätietoja arkisin klo 8–16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Osa-aikainen

Haku alkoi: 16.09.2021

Haku päättyy: 03.10.2021

Paikkoja: 2 kpl