Hitsaaja / Outokumpu

Hitsaaja / Outokumpu

Outokummun Metalli Oy edustaa uuden ajan osaamista vuosien tinkimättömällä asenteella. Vuonna 1980 perustetun yrityksen liiketoiminnan ytimessä on metsänkorjuulaitteiden valmistusosaaminen maailman suurimman metsäkonevalmistajan John Deeren kumppanina.

Outokummun Metalli Oy on perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja uudistuminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet, korkea laatu ja tehokas toiminta ovat aina olleet Outokummun Metallin kulmakiviä, joita ylläpidetään jatkuvan kehittämisen, yhteistyön ja henkilöstön kouluttamisen kautta.

Haemme Outokummun Metalli Oy:lle hitsaajia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hitsaus on mustan raudan hitsausta ja metallin paksuus on pääosin > 6 mm.

Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työajat ovat aamuvuoroviikolla ma-pe klo 6.00-14.00 ja iltavuoroviikolla ma-to klo 14.00-24.00.

Hitsaajan tehtävässä osaamisvaatimuksina ovat päittäisliitos- ja monipalkopienan hitsaus. Hitsausluokkien ei tarvitse olla voimassa, mutta koepalahitsaus annettava ennen töiden aloitusta.

Palkkaus noudattaa Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja aikaisempi työkokemus huomioidaan palkkauksessa.

Työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja aluksi töitä on tarjolla kesäkuun loppuun asti. Töiden on mahdollista jatkua tuon jälkeenkin.

Pääset hakemaan hitsaajan paikkaa kotisivujemme avoimet työpaikat osiosta osoitteessa: https://hrmentor.fi/

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Ville Väänäseltä, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 10.01.2021

Haku päättyy: 30.01.2021

Paikkoja: 2 kpl