Kaivinkoneenkuljettaja/Itä-Suomi

Kaivinkoneenkuljettaja/Itä-Suomi

HR Mentor ja ESV Urakointi Oy tekevät yhteistyötä

ja nyt haemme ESV Urakointi Oy:lle Itä-Suomen alueelle kaapeli- ja tiedonsiirtoverkkojen kaivuutyömaille sekä pylvästystyömaille kaivinkoneenkuljettajaa.

Edellytämme voimassaolevia työturvallisuus-, tieturva 1- sekä hätäensiapukorttia sekä aiempaa kokemusta vastaavasta työstä tai muista maanrakennustöistä. 

Työt alkavat heti ja kestävät vuosittain aikaisesta keväästä loka-marraskuulle saakka, mahdollisesti pidempäänkin. Kyseessä on siis useamman vuoden mittainen työntekijätarve.

Kyseessä kokopäivätyö ma-pe, tosin pääsääntöisesti pyritään tekemään työt pidempinä työpäivinä ma-to välillä, jolloin perjantai olisi vapaa. Yrityksellä on tarjolla tarvittaessa asumismahdollisuus. Muut maksettavat lisät maa- ja vesirakennusalan TES mukaan.

HR Mentor Oy vankalla henkilöstö – ja rekrytointialan kokemuksella varustettu  henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta asiakkaidemme tarpeiden mukaan myös valtakunnallisesti. Panostamme ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tavoitteenamme on löytää Sinulle haluamasi työpaikka.


Hae paikkaa