Kalustemyyjä/BtoB

Kalustemyyjä/BtoB

Suomen kalusterunkotehdas/Novanta Products -perheyritys on toiminut kalustealalla vuodesta 1989. Yritys valmistaa ja myy kalustekomponentteja, -runkoja ja liukuovia kaikkiin kodin tiloihin. Yritykselle on karttunut vuosien mittaan paljon kokemusta ja tietotaitoa sekä kalusteiden ostajien, että kalustevalmistajien toiveista ja tarpeista. Kalusteiden valmistuksessa ja viimeistelyssä käytetään laadukkaita materiaaleja, joista merkittävä osa on kotimaisia. Laadukkaiden materiaalien lisäksi valmistuksessa on käytössä viimeisintä teknologiaa, mikä mahdollistaa erittäin laadukkaan lopputuloksen ja lyhyet toimitusajat. Jatkuva tuotteiden ja tuotannon kehittäminen on yritykselle kunnia-asia.

Nyt etsimme Suomen Kalusterunkotehdas Oy:lle kalustemyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tavoitteena on erikoistua saneeraus- ja uudisrivitalokohteisiin ja myynti tapahtuukin suoraan rakennusliikkeille. Markkina-alueena on koko Suomi ja myyntityö tehdään etänä ns. kotikonttorista käsin.

Edellytämme vankkaa kokemusta kalusteiden projektimyynnistä, rakennusalan tuntemusta ja näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä. Fusion -suunnitteluohjelman hallitseminen katsotaan eduksi. 

Hakeminen: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Suomen Kalusterunkotehdas hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 11.10.2021

Haku päättyy: 25.10.2021

Paikkoja: 1 kpl