Kokoonpanoasettaja / Kontiolahti

Kokoonpanoasettaja / Kontiolahti

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Suomen tehtaat sijaitsevat Joensuun kupeessa Kontiolahden Lehmossa. Työllistämme Kontiolahdella yli 600 henkilöä.

Etsimme Phillips-Medisizelle viittä kokoonpanoasettajaa lääketuoteteollisuuden tuotannon tehtäviin.

Kokoonpanoasettajan tehtäviin kuuluu mm.

  • kokoonpanokoneiden käyttäminen
  • häiriöiden poistot
  • koneiden sekä linjastojen huolto- ja korjaustyöt
  • tuotteiden laadunvalvonta

Edellä mainittuihin tehtäviin annetaan laadukas ja kattava perehdytys. Hakijoilta toivotaan aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta tekniikan parista.

Tehtävässä työskentely edellyttää hyviä tiimityötaitoja, hyvää ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä ja motivaatiota uuden oppimiseen. Kyseessä on 5-vuorotyö ja työskentely tapahtuu puhdastilassa.

Valitut työntekijät palkataan suoraan Phillips-Medisizen palkkalistoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on aluksi tiedossa vuoden loppuun asti, mutta töiden on tarkoitus jatkua tuon jälkeenkin.

Työt alkavat sopimuksen heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö kokoonpanoasettajan tehtäviin, niin jätä hakemuksesi pikaisesti www.hrmentor.fi -sivuston kautta.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 06.10.2021

Haku päättyy: 31.10.2021

Paikkoja: 5 kpl