Konditorian työnjohtaja / Kuopio

Konditorian työnjohtaja / Kuopio

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo. Makumaailma pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Leipomo sijaitsee Kuopiossa, jossa työskentelee 40 eri alan ammattilaista.

Haemme nyt F.K.Trube Oy:lle konditoriaan osaavaa työnjohtajaa/tiiminvetäjää äitiysloman sijaisuuteen, jolla on tuntemusta ja osaamista konditoriatuotteista. Sijaisuuden päätyttyä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva on ns. työhön osallistuva työnjohtaja. Työajasta n. 75% on suunnittelua, organisointia ja muuta työnjohtotyötä. Työssä vaaditaan sopeutumista nopeisiinkin muutoksiin sekä hyvää organisointikykyä ja järjestelmällistä toimintaa joskus paineenkin alla. Konditoriassa työskentelee tällä hetkellä noin 10 henkilöä.

Hakijalta toivomme:

  • leipomoalan koulutusta ja työkokemusta 
  • soveltuvuutta esimiestyöhön
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • joustavuutta ja  jämäkkää otetta vastuullisessa työssä
  • positiivista mieltä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti klo 6-17 välillä (pääosin aamuvuoroa), mutta kaksivuorotyökin mahdollinen, 40 h/viikko.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 03.05.2021

Haku päättyy: 23.05.2021

Paikkoja: 1 kpl