Laserleikkaaja/Särmääjä / Kuopio

Laserleikkaaja/Särmääjä / Kuopio

J-Metallikaluste Oy on metallituotteiden erikoisosaaja, joka valmistaa mittatilaustyönä metallista suurta ja pientä, yksittäiskappaleita ja pidempiä sarjoja. Yrityksen tuotantotiloista maailmalle lähtevät räätälöidyt tuotteet junttakoneen ohjaamoista kalakoukkuihin. 

Katso lisää www.j-metallikaluste.fi/

Haemme J-Metallikaluste Oy:lle laserleikkaajaa/särmääjää vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta metallialan tehtävistä tai alan koulutusta. Aikaisempi kokemus laserleikkauksesta ja särmäyksestä on tehtävässä menestymisen edellytys. Olet etsimämme henkilö, jos omaat halun kehittää ammattitaitoasi, pystyt hoitamaan työtehtävät oma-aloitteisesti ja olet työtä pelkäämätön luonne.

Töitä tehdään päivävuorossa, ma-pe. Työsuhde alkaa HR Mentorin kautta, mutta koeajan jälkeen on tarkoitus siirtyä J-Metallikalusteen työntekijäksi.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 09.09.2021

Haku päättyy: 26.09.2021

Paikkoja: 1 kpl