Leipomotyöntekijä / Kuopio

Leipomotyöntekijä / Kuopio

Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Se on osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Pullantuoksuinen työ tarjolla!

Haemme Kuopioon Truben leipomoon leipomotyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Työ ei vaadi välttämättä aiempaa alan työkokemusta tai edes alan koulutusta, sillä työhön annetaan hyvä perehdytys. 

Innokas asenne työntekoa kohtaan, kyky työskennellä tiimissä ja valmius 2-vuorotyöhön riittää jo pitkälle. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin alustavasti lokakuun puoliväliin saakka. Työaika 24-40 h/viikko.

Lisätietoja: Päivi Savolainen p. 050 555 9127 (ark. klo 8-16)

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Määräaikainen

Haku alkoi: 22.10.2021

Haku päättyy: 31.10.2021

Paikkoja: 2 kpl