Mig/tig -hitsaaja / Siilinjärvi

Mig/tig -hitsaaja / Siilinjärvi

Toivalan Metalli Oy:n juuret ulottuvat 1970-luvulle, jolloin Raimo Kolehmainen osti yhdessä kaverinsa kanssa työnantajaltaan puusepän verstaan metallipajan. Muutama vuosi myöhemmin Raimo alkoi pyörittää metallipajaa yksin ja kehittää toimintaa eteenpäin.

Jatkuvan kasvun, uusien konehankintojen ja konepajan laajentamisen taustalla ovat toimineet alusta asti samat periaatteet; halu olla aidosti asiakaslähtöinen, löytää aikaa sekä pienille että isoille töille sekä pitää asiakkaille annetut lupaukset. Raimon työtä jatkavat pojat Timo ja Juha sekä yli viisitoista muuta rautaista ammattilaista, jotka haluavat toteuttaa asiakkaidensa toiveet tinkimättömän laadukkaasti ja tarkasti. Ja jos suunnitelmaa ei ole, ammattitaitoisuus ja pitkä kokemus auttavat luomaan toimivia ja ajoittain hyvinkin kekseliäitä ratkaisuja.

Nyt etsimme Toivalan Metalli Oy:lle mig/tig -hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olet oma-aloitteinen ja ylpeä ammattitaidostasi. Sinulle on tärkeää, että tekemäsi työ täyttää laatuvaatimuksemme. Olet joustava ja autat työkavereita tarvittaessa, jotta työt saadaan toimitettua asiakkaillemme aikataulussa. Suhtaudut myös turvallisuuteen vakavasti, etkä unohda työturvallisuutta kiireessäkään. Olet kiinnostunut kehittämään sekä omaa osaamistasi että yhteisiä toimintamalleja.

Työsuhde alkaa HR Mentorin kautta, mutta tarkoituksena on siirtyä Toivalan Metalli Oy:n kirjoille koeajan jälkeen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työskentelemme päivävuorossa ma-pe.

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127 tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128 

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 09.09.2021

Haku päättyy: 21.09.2021

Paikkoja: 1 kpl