Prosessinhoitaja / Joensuu

Prosessinhoitaja / Joensuu

Lakan Betoni -konserni on kotimainen Ahti Lakan vuonna 1965 perustama perheyritys.

Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Etsimme Lakan Betoni konserniin kuuluvalle Lakka Rakennustuotteet Oy:lle työntekijää prosessinhoitajan tehtäviin. Tarjolla on vakituinen työsuhde suoraan Lakka Rakennustuotteet Oy:n palkkalistoille.

Prosessinhoitajan työtehtävät koostuvat pääosin tuotantoprosessin ohjauksesta, automatisoitujen tuotantokoneiden käyttämisestä ja pienten huoltotöiden suorittamisesta. Tarjolla on haastava sekä mielenkiintoinen työtehtävä luotettavan työnantajan palveluksessa. Työskentely tapahtuu 3-vuorossa, joten vuorotyövalmius on oltava. Työvuorot vaihtuvat viikoittain ja töitä tehdään arkipäivisin. Aamuvuoro 6-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06.

Hakijoilta toivotaan aikaisempaa työkokemusta tai vastaavaa osaamista tuotantokoneiden käytöstä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja perehdytysvaiheessa työskentelet kokeneemman työntekijän parina. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti ja trukin ajotaito, nämä on kuitenkin mahdollista kouluttaa valitulle työntekijälle.

Hakuprosessi:

HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Lakka Rakennustuotteet hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Vakituinen työsuhde tulee suoraan Lakka Rakennustuotteet Oy:n palkkalistoille ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Ville Väänäseltä, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 07.10.2021

Haku päättyy: 31.10.2021

Paikkoja: 1 kpl