Strateginen ostaja / Kuopio

Strateginen ostaja / Kuopio

E Avenue Oy on Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia. Tuotteitamme ovat niin pienet ohjaus- ja sähkökeskukset kuin julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskukset sekä teollisuuskeskukset. Toimimme viidellä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla, Kuopiossa ja Seinäjoella yli 200 henkilön voimin. Toimintamme peruslähtökohtina ovat tuotteidemme turvallisuus ja laatu. Huomioimme päivittäisessä toiminnassamme myös ympäristöarvot. Tervetuloa sähkönjakelun valtaväylälle!

Nyt haemme E Avenue Oy:lle Kuopioon strategista ostajaa. Työsuhde alkaa suoraan E Avenue Oy:n kirjoilla sopimuksen mukaan ja tulet olemaan osa logistiikkatiimiä, johon kuuluu eri toimipisteiden hankinta- ja varastotyöntekijöitä. Tule siis osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme!

Keskeiset työtehtäväsi koostuvat strategisista ja operatiivisista tehtävistä.

  • Seuraat hankintojen laatua ja aikatauluja sekä niiden toteutumista.
  • Teet jatkuvasti töitä ostojen kehittämiseksi kustannustehokkaampaan suuntaan.
  • Vastaat omien hankintakategorioiden tavoitteiden saavuttamisesta, riskien hallinnasta sekä saatavuuden optimoinnista.
  • Järjestelmätasolla huolehdit osaltasi tietojen, kuten hinnastojen ajantasaisuudesta ja tuot omaa osaamistasi järjestelmän kehitystyöhön.
  • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.
  • Tarkempi työnkuva muodostuu osaamisesi, kokemuksesi sekä kehittymistoiveittesi perusteella.

Odotamme, että sinulla on soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta ostotehtävistä ja tunnet tilaus-toimitusprosessin prosesseja. Sinulla on hyvät it-taidot, sujuva suomen- ja englanninkielentaito ja kokemusta nykyaikaisista ERP-järjestelmistä ja pystyt toimimaan tehokkaasti toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen.

Toivomme, että sinulla on napakka ja itsenäinen työskentelyote, olet asiakaspalveluhenkinen, omaat normaalin paineensietokyvyn ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot, joiden avulla selviät joskus haastavistakin tilanteista. Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan työtehtäviä ja saattamaan työtehtävät päätökseen. Lisäksi toivomme sinulta paloa kehittää hankintatoimintoja ja ymmärrystä oman työtehtävän mahdollisuuksista ja merkityksestä projektiluonteisessa tuotannossa.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia. Tutustu myös verkkosivuihimme www.eavenue.fi.

Hakeminen: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen E Avenue Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Hakemus tulee jättää palkkatoiveineen www.hrmentor.fi-sivujen kautta viimeistään 31.10. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 28.10 klo 9–11, Pasi Ravolainen, logistiikkajohtaja, p. 044 799 2292

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 14.10.2021

Haku päättyy: 31.10.2021

Paikkoja: 1 kpl