Tuotantotyöntekijä/jalometalliala / Kuopio

Tuotantotyöntekijä/jalometalliala / Kuopio

Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria.

Saurum Osakeyhtiö valmistaa suomalaisten designkorubrändien koruja. Saurum-tuotemerkin alla yhtiö valmistaa miestenpukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös kauniita perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja. 

Haemme Saurum Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kahta tuotantotyöntekijää.

Työtehtävät tulevat alkuun olemaan valuosastolla ja/tai kultasepän työtehtäviä eli tehtävässä menestyminen edellyttää jalometallialan koulutusta. Tärkeää on myös se, että olet työntekijänä se “hyvä tyyppi”. Eli olet tiimipelaaja, jolla on työelämän pelisäännöt hanskassa ja osaat työskennellä tehokkaasti, mutta samalla myös tarkasti ja ennen kaikkea tunnet tekemästäsi työstä ammattiylpeyttä.

Työhön annetaan hyvä perehdytys; kokeneiden työkavereiden sekä Saurumin työntekijöiden arvostaman työnjohdon tuki on lähelläsi koko ajan. Työaika (8 h) sijoittuu pääosin arkisin ma-pe klo 6-22 välille eli tarvittaessa on oltava valmius 2-vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kerrothan jo hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olisit timanttinen valinta Saurumin työntekijöiden helminauhaan.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 Mervi Okkonen, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 30.08.2021

Haku päättyy: 26.09.2021

Paikkoja: 2 kpl