Tuotantotyöntekijä/jalometalliala / Kuopio

Tuotantotyöntekijä/jalometalliala / Kuopio

Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria.

Saurum Osakeyhtiö valmistaa suomalaisten designkorubrändien koruja. Saurum-tuotemerkin alla yhtiö valmistaa miestenpukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös kauniita perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja. 

Haemme Saurum Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotantotyöntekijää hionta-/kiillotustyöhön.

Arvostamme toki jalometallialan koulutusta, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Paljon tärkeämpää on se, että sinulla on tarkat silmät ja kädet ja niiden yhteistyö toimii, eli hienomotoriikka on kovaa valuuttaa tässä tehtävässä. Olet työntekijä, jolla on työelämän pelisäännöt hanskassa ja osaat työskennellä tehokkaasti, mutta samalla myös tarkasti ja ennen kaikkea tunnet tekemästäsi työstä ammattiylpeyttä. 

Työhön annetaan hyvä perehdytys ja kokeneiden työkavereiden sekä Saurumin työntekijöiden arvostaman työnjohdon tuki on lähelläsi koko ajan. Työaika (8 h) sijoittuu arkisin ma-pe klo 6-20 välille. 

Sopivan henkilön löydyttyä työ alkaa heti sopimuksen mukaan. 

Huom! Kerrothan jo hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olisit timanttinen valinta Saurumin työntekijöiden helminauhaan.

HR Mentor Oy vankalla henkilöstö – ja rekrytointialan kokemuksella varustettu henkilöstöpalvelualan yritys, jonka toiminnasta vastaavat yrittäjäosakkaat. Toimimme pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta asiakkaidemme tarpeiden mukaan myös valtakunnallisesti. Panostamme ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tavoitteenamme on löytää Sinulle haluamasi työpaikka.

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 17.12.2020

Haku päättyy: 19.01.2021

Paikkoja: 1 kpl