Tuotantotyöntekijä / Joensuu

Tuotantotyöntekijä / Joensuu

Olemme vuonna 1991 Joensuussa perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia kotimaisia MSE-ikkunoita. Kaksipuitteisten puu-alumiini-ikkunoiden valmistuksessa käytämme pitkälle automatisoituja tuotantolinjoja, jotka takaavat laadukkaan ja mittatarkan lopputuotteen. Karelia Ikkunat tuovat asuntoihin valoisuutta, viihtyisyyttä ja energiatehokkuutta.

Yrityksemme on laajentunut paikallisesta yrityksestä valtakunnalliseksi tekijäksi, mutta juuremme ja tuotantomme ovat pysyneet syvällä Joensuussa. Sekä paikallisuus sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja jo materiaalin hankinnasta lähtien.

Nyt on tarjolla vakituisia tuotantotyöntekijän paikkoja Karelia Ikkunan Hammaslahden tehtaalle! Tuotantotyöntekijät työskentelevät monipuolisissa ja helposti opittavissa kokoonpanotuotannon tehtävissä.

HUOM! Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Karelia Ikkuna Oy on panostanut henkilöstön osaamiseen sekä tehtaiden tuotantolinjojen automatisointiin. Pitkälle automatisoitu tuotanto helpottaa työntekijöiden työtaakkaa ja samalla varmistaa laadukkaiden puisten ikkunapuitteiden valmistuksen sujuvasti ja virheettömästi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu arkisin 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain (aamuvuoro klo 6-14, iltavuoro klo 14-22 ja yövuoro klo 22-06).

Työsuhteessa noudetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Voit esittää myös palkkatoiveesi. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Ville Väänäseltä, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 06.09.2021

Haku päättyy: 19.09.2021

Paikkoja: 3 kpl