Tuotantotyöntekijä – Karelia Ikkuna / Joensuu

Tuotantotyöntekijä – Karelia Ikkuna / Joensuu

Etsimme Karelia Ikkunan Hammaslahden tehtaalle tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin kokoonpanotuotannon tehtäviin.

Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta teollisuuden tehtävistä tai muuta vastaavaa työkokemusta, jossa kädentaidot ovat keskeisessä roolissa. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Töitä on aluksi tiedossa 4 kuukaudeksi. Määräaikaisuuden jälkeen työntekijöiden on tarkoitus siirtyä Karelia Ikkunan palkkalistoille. Tuotantotyöntekijän palkka määräytyy puusepänteollisuuden TES:n mukaan. Määräaikaisuuden jälkeen työntekijät pääsevät myös tuotantopalkkion piiriin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Työskentely tapahtuu 3-vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain, aamuvuoro 6-14, iltavuoro 14-22 ja yövuoro 22-06.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä Karelia Ikkunalle, niin jätä hakemus pikaisesti sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 25.05.2021

Haku päättyy: 20.06.2021

Paikkoja: 2 kpl