Tuotantotyöntekijä/kokoonpanija / Kuopio

Tuotantotyöntekijä/kokoonpanija / Kuopio

Kuopion Leväsellä sijaitseva Suomen Kalusterunkotehdas Oy / Novanta Products on keskittynyt kalustekomponenttien, kalusterunkojen ja liukuovien valmistukseen.


Nyt haemme heille oppimiskykyistä tuotantotyöntekijää laatikostojen ja liukuovien kokoonpanoon/kasaukseen sekä pakkaamiseen. Katsomme eduksi esimerkiksi kokemuksen keittiökalusteiden kasaamisesta tai muun kokemuksen puualalta tai vastaavasta teollisuudesta. Työtehtäviin annetaan joka tapauksessa hyvä perehdytys, joten välttämättä aiempaa alan kokemusta ei tarvitse olla, sillä reipas asenne ja tiimityötaidot ovat tässä työssä tärkeintä.

Työaikana on ma-pe 2-vuorotyö, viikonloput vapaat. Palkkaus puusepänteollisuuden TES tai sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Suomen Kalusterunkotehdas Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätietoja arkisin klo 8-16: Päivi Savolainen, p. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi tai Mervi Okkonen, p. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 11.10.2021

Haku päättyy: 25.10.2021

Paikkoja: 1 kpl