Tuotantotyöntekijä / Outokumpu

Tuotantotyöntekijä / Outokumpu

Etsimme Outokummussa toimivalle metallialan asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden tehtävistä tai alan koulutusta. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtäviin on kattava perehdytys. Tarjolla on paikkoja mm. käsin tehtävään kokoonpanotyöhön, koneiden sekä tuotantolinjastojen käyttötehtäviin, valmiiden tuotteiden pakkaustehtäviin ja maalauslinjaston ripustelu tehtäviin.

Olet tehtävään sopiva henkilö mikäli kykenet oma-aloitteiseen työskentelyyn ja omaat hyvän asenteen työtä kohtaan. Arvostamme myös kädentaitoja sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Aluksi tarjolla on määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme palkkalistoille. Tehtävissä työskentely edellyttää valmiutta vuorotyöhön, sillä töitä tehdään 2-vuorossa ja työvuorot vaihtuvat viikoittain.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Ville Väänäseltä, ville.vaananen@hrmentor.fi tai 050 323 8432.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työsuhde: Määräaikainen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 10.05.2021

Haku päättyy: 30.05.2021

Paikkoja: 2 kpl