Vauriokorjaamon/-maalaamon työnjohtaja / Kuopio

Vauriokorjaamon/-maalaamon työnjohtaja / Kuopio

Automaalaamo Töhönen Oy on kuopiolainen automaalaus- ja kolarikorjauspalveluita tarjoava yritys.  Käsittelemme n. 150 autoa kuukaudessa ja palveluksessamme on vakituisesti 13 alan ammattilaista. 

Lisätietoja saat https://www.automaalaamokuopio.fi/ 


Nyt haemme Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen vauriokorjaamon/-maalaamon työnjohtajaa. Toivomme Sinulla olevan taustalla autoalan ammatikoulutus sekä alan työkokemusta. Koulutamme sinut työnjohtajaksi työn ohella.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joka näkyy toiminnan avoimuutena ja positiivisena työskentelytapana sekä 
yhteistyökyvykkyyttä viedä asioita rakentavasti eteenpäin omalla esimerkillä. Lisäksi sinulla on hyvä olla pitkäjänteisyyttä ja hyvää stressinsietokykyä muuttuvien tilanteiden ja aikataulujen hallitsemiseksi sekä suoraselkäisyyttä toimia johdonmukaisesti arvojen ja eettisten periaatteiden mukaan.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 Päivi Savolainen, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi tai Mervi Okkonen, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Savo

Työsuhde: Vakituinen

Työaika: Kokoaikainen

Haku alkoi: 16.09.2021

Haku päättyy: 30.09.2021

Paikkoja: 1 kpl