Yksilöllistä palvelua juuri Sinulle

Samanlainen vuokrafirma kuin kaikki muutkin? Nope! Olemme uusi yritys, mutta tule moikkaamaan meitä, niin huomaatkin, että tutut “kertut” ovat palanneet! Tiedoksesi myös – olemme allergisia sanalle henkilöstövuokraus ja vuokratyö! Käytämme mieluummin sanaa HR-leasing, koska se kuvaa työntekijöitämme sekä ideologiaamme paremmin. Meidän työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, edustavat HR Mentoria työskennellessään ja ovat muutoinkin esikuvia ympäröivilleen ihmisille.

Miksi yritykset eivät hae itse työntekijöitään? Miksi me olemme mukana? Olemme huomanneet, että onnistunut rekrytointi vaatii ihmistuntemuksen lahjaa. On harmillista, ettei työnhakija saa himoitsemaansa työpaikkaa, vain väärin tulkitun jännittämisen tai elekielen takia. Me olemme mukana varmistamassa, että tehtävään, työyhteisöön ja yritykseen sopivin hakija saa paikan. Mukana olomme on siis myös työnhakijan etu.

Tarjolla vain hanttihommia ja pätkätöitä? Juu ei! Työt pääsääntöisesti alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta kun alan ammattitaito on olemassa ja työkokemusta on karttunut, siirtyminen yrityksen kirjoille on aina mahdollista. Se on meidän ykköstavoitteemme! HR-leasingin lisäksi rekrytoimme tekijöitä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Suorat rekrytoinnit ovat usein erilaisia asiantuntija- tai päällikkötehtäviä.

Eipä sitä pääse koskaan haastatteluun! Tiedämme ja tunnemme työttömän tilanteen – myös turhautumisen kymmenien hakemusten jättämiseen ja haastattelukutsujen odottamiseen. Siksi haluamme toimia toisin. Voit halutessasi soittaa meille ja sovitaan suoraan aika haastatteluun, ja voimme yhdessä kartoittaa mikä, on juuri sinun vahvin työelämän lahjakkuutesi, josta on hyötyä työnsaamisessa, ja kuinka sitä voisi tuoda esiin hakemuksessa tai haastattelussa.

Koskaan ei tiedä, minne tyrkätään töihin.  Tarjoamme monipuolisia töitä useilla toimialoilla kymmenissä erilaisissa tehtävissä tai yrityksissä. Itse päätät, millaisia töitä ja tehtäviä otat vastaan tai missä yrityksessä haluat työskennellä. HR-leasing on erinomainen tapa työllistyä ja samalla verkostoitua paikallisten osaajien kanssa.

Eipä sitä saa oikeaa palkkaa, lomatkaan ei kerry, ei ole työterveyshuoltoa ja muutenkin on villiä touhua koko homma? Kaikki työsuhteemme nojautuvat työehtosopimukseen sekä työlainsäädäntöön. Joten palkka on vähintään työehtosopimuksen mukainen. Kaikki työehtosopimukseen kuuluvat lisät maksetaan, lomat kertyvät, ja ne pidetään lomakaudella. Työterveyshuolto meillä mentorilaisilla on Mehiläisessä. Joten nämäkin väittämät ovat urbaanilegendaa. Onneksi!

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL:n  jäsen. Sitoudumme lain mukaisiin ja eettisiin toimintamalleihin sekä huolehdimme työnantajavelvoitteistamme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijämme hyvinvointi on  meidän etu. Aina!

”On kahdenlaisia ihmisiä: Niitä jotka tekevät työt ja niitä jotka keräävät kunnian. Yritä olla ensimmäisessä ryhmässä, sillä siellä on vähemmän kilpailua.”
– Indira Gandhi

Laitossiivooja/Kuopio

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo. Makumaailma pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Leipomo sijaitsee Kuopiossa, jossa työskentelee 40 makujen ammattilaista. Haemme nyt F.K. Trube Oy:lle osa-aikaista laitossiivoojaa. Edellytämme Sinulta alan koulutusta ja työkokemusta sekä …

Lue lisää

Myyntiedustaja (leipomotuotteet)/Savo-Karjala-alue

Etsimme Rautavaaran Leipomo Oy:lle aktiivista ja yrittäjähenkistä myyntiedustajaa leipomotuotteiden myyntityöhön Savo-Karjalan talousalueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Myyjän tehtävät koostuvat olemassa olevan asiakkuuksien hoitamisesta sekä uusasiakashankinnasta. Työ on liikkuvaa itsenäistä myyntityötä, joka edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Lisäksi edellytämme, …

Lue lisää