Yritysasiakkaille

Henkilöstön rekrytointi ei ole arpapeliä - siihen tarvitaan lahjakkuutta

Rekrytoititaitoa ei opita pelkästään koulun penkillä, eikä hyväksi rekrytoijaksi välttämättä tulla edes työkokemuksen karttuessa. Menestyvällä rekrytoijalla on kyky nähdä kokonaisuus ja löytää asiakkaan tarvitsemat osaamisen vahvuusalueet. Menestyvällä rekrytoijalla on kyky kuulla se, mitä ei sanota ääneen, ja taito tulkita rivien välit. Menestyvä rekrytoija muodostaa kymmenistä huomioista oikean tulkinnan ja analyysin. Meillä tämä taito on todistetusti, ja se on menestyksemme salaisuus.

Hoidamme rekrytointiprosessit asiakasyrityksemme nimissä ja huolehdimme asiakkaamme hyvästä työnantajamielikuvasta prosessin alusta loppuun saakka. Tunnemme erilaiset hakustrategiat ja -kanavat. Suunnittelemme rekrytointiprosesseihin perinteisten rekrytointi-ilmoitusten rinnalle erikoisosaamisemme mukaiset kohdennetut kampanjat ja infotilaisuudet. Asiakkaanamme saat meiltä käyttöösi paikallisen asiantuntijapalvelun ja ylläpitämämme laajan yhteistyöverkoston. 

Kehitämme jatkuvasti tapaamme toimia asiakkaidemme tarpeiden mukaan, sillä rekrytoinnissa onnistuminen on meille aina ollut kunnia-asia!

”Kyky ajatella tänään toisin kuin eilen erottaa viisaat jääräpäistä.”
-John Steinbeck

PALVELUMME YRITYSASIAKKAILLE